Om virksomheden

Ole Rasmussen A/S

Ole Rasmussen A/S er et vognmands- og transportfirma med adresse i feriebyen Juelsminde i Østjylland.

Virksomheden er ejet af Ole Rasmussen, der har mange års erfaring i transportbranchen.

Vi har seks dygtige og erfarne chauffører og en lærling.

Hos Ole Rasmussen A/S er der fokus på stabilitet. Vi leverer altid til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder alt fra vognmandskørsel, containerudlejning og entreprenørkørsel til affaldshåndtering og salg af naturmaterialer.

Vores dygtige medarbejdere sætter kundens ønsker og behov først. De behandler alt med den nødvendige respekt og er desuden venlige og imødekommende. Derfor er du altid sikret et behageligt møde med vores medarbejdere og den bedste service, hvor sikkerheden er i højsæde.

Du er altid velkommen til at kontakte os med ønsker og forespørgsler.

Her eller på Facebook.

Ole Rasmussen

Historie

Virksomheden startede helt tilbage i maj 1967, hvor Hans Rasmussen vandt licitation til at indsamle affald for Juelsminde Kommune.

Det var andre tider dengang, hvor indsamling af affald skete med håndkraft og de firkantede metalskraldespande skulle tømmes direkte op på en ladbil.

I 1991 kom Hans Rasmussens sønner med i virksomheden, der i den anledning skiftede navn til Hans Rasmusssen og Sønner ApS. Virksomheden blev desuden udvidet til også at tilbyde kørsel af containere, stykgods og fisk samt entreprenørkørsel og arbejde med kran.

I 2005 overtog Ole Rasmussen dele af virksomheden for at føre det videre efter sin far. I dag hedder virksomheden Ole Rasmussen A/S og står fortsat for indsamling af affald for virksomheder i egen og omkringliggende kommuner.

Få de seneste nyheder

Abonér på vores nyhedsbrev

Bliv informeret om stillinger, services og artikler.